Tuesday, March 30, 2010

teko kekwa pink & wild rose



Teko kekwa pink RM60 tidak termasuk pos.

SOLD



Teko wild rose RM60, 1 set cawan (cawan & piring) RM15 - tidak termasuk pos

SOLD

Green rose creamer - harga tidak tahu lagi, kena confirm semula dgn ownernya. Belong to my fren.





Creamer & sugar bowl seashell ni pun tak tahu harganya lagi. Kalau ada yg berminat, saya boleh tolong tanyakan.

Mapple leave, ada 7 set cawan (cawan & piring) serta 1 teko aladin
7 Set Cawan - RM15/set = 105.00
1 teko = 75.00
total = RM180 tidak termasuk pos.




Wednesday, March 17, 2010

Barang belum hantar

Salam.

Kepada Kak Azah8, Inna Merahsamar, Kak Aton dan Ida Klang, minta maaf bebanyak2 sbb tak sempat nak pos barang lagi. Insyallah akan dipos dlm masa terdekat.

Saturday, March 6, 2010

Set Cawan AirMata



Ada 6 set. RM48.00 tidak termasuk pos.


BOOKED

PINGGAN BUJUR SAKURA




Panjangnya 12". harga RM40 tidak termasuk pos. Pos RM7.00. Ada 3 biji.


SOLD ALL

Two Tone Roses

Salam Semua


Pada yg berminat dgn pinggan bujur utk buat hiasan atau utk digunakan, cantikkan pinggan bujur 2 tones ni.



Panjangnya 12", masih cantik berkilat.
Harga RM40 tidak termasuk pos. Pos RM7.00.









Tea set two tones roses mulut lebar ada 3 set. GAmbar yg dibawah masih belum dicuci, dapat jer terus snap amik gambar.

Harganya RM15 1 set. Ada 3 set. Pos RM7.00

SOLD

Wednesday, March 3, 2010

BUNGA RAYA ATAU BUNGA KANGKUNG PURPLE

Salam semua.

Sebenarnya sayang juga nak let go teaset ni, tapi kalau ada yg berkenaan dan sesuai dgn harga yg saya tawarkan , saya akan let go, kalau tak saya simpan jer lah..Kalau tak silap saya kat blog Nannie dan Kak Azzah8 pun ada juga. Set masih cantik berkilat.





Set diatas ada:

- Teko - 1
- Cawan - 6
- Sugar pot - 1
- Creamer - 1

Kalau ada sesiapa yg berminat, saya akan let go the whole set, tidak secara berasingan

Harga RM190, pos RM15 (pos biasa)


BOOKED

Tuesday, March 2, 2010



Piring twinrose rm15 - tidak termasuk pos. (ada 1 jer)



Pinggan mungkum kecil japanese rose RM9.00 tidak termasuk pos.


BOTH BOOKED

Assorted pinggan makan dan piring



Piring lauk peonis RM9 sebiji ( lebar lebih kurang 7-8 inci)






Johnson brothers , dah berusia hampir 60 tahun, ada stain n cracked lama. RM25 tidak termasuk pos.








Pinggan makan kekwa hitam RM8 sebiji, tidak termasuk pos.





Pinggan makan ros jambatan rm8.00 tidak termasuk pos. belum cuci lagi pinggan tu sbb tu nampak hitam






ALL SOLD


Pinggan kangkung mungkum RM6.00 sebiji (ada 3 biji) - masih baru.

BOOKED



Mangkuk bubur RM5.00 tidak termasuk pos




Mangkuk bubur RM9.00 sebiji ( ada 6 biji) tidak termasuk pos.


BOOKED

mangkuk bujur peonies

RM40 tidak termasuk pos.